На Закарпатті чоловік загинув на кладовищі

Вчора, 20 жовтня, у селі Верхнє Водяне Рахівського району трапилася смертельна автопригода. На місцевому кладовищі загинув чоловік.

Загиблим виявився 56-річний житель села Верхнє Водяне Рахівського району. Як встановили правоохоронці, в автомобілі перебували ще четверо чоловіків у стані алкгольного сп’яніння. За кермом автомобіля “Nіssаn Pаtrоl” іноземної реєстрації перебував також у нетверезому стані 34-річний племінник загиблого.

Під час заїзду на кладовище п’яний водій не впорався з керуванням і в’їхав у привідкритий шлагбаум. Який спочатку травмував переднього пасажира, а далі смертельно травмував чоловіка, який сидів на задньому сидінні. Від отриманих травм потерпілий помер у кареті “швидкої”.

Поліція розпочала за даним фактом кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Винуватця трагедії затримано в порядку ст.208 КПК України. Обставини трагічної ДТП встановлює слідство. Транспортний засіб поміщено на штрафмайданчик Рахівської поліції.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.