Як хочеться прожити ще: Приголомшливий пост Марини Поплавської перед ДТП в якому вона загинула

Марина Поплавська, артистка «Дизель шоу» яка загинула в ДТП 20 жовтня, була дуже доброю та чутливою людиною.

Саме таке враження справляє її сторінка в Facebook.

Там Марина Поплавська ділилася порадами та прекрасною поезією. Зокрема нещодавно вона поширила відомий вірш Юрія Візбора: “Як хочеться прожити ще сто років.”

Нагадаємо, як повідомляли раніше під Києвом автобус з акторами гумористичного “Дизель шоу” потрапив в аварію, загинула актриса Марина Поплавська.

Трагедія сталася в Київській області біля села Мила. У суботу, 20 жовтня, о 6:43 на Житомирській трасі автобус з відомими акторами влетів у вантажівку “Нова пошта”.

В результаті ДТП загинула актриса Марина Поплавська, а ще четверо акторів колективу “Дизель шоу “перебувать у важкому стані – їх госпіталізували з різними травмами.20 жовтня у ДТП під Києвом загинула Марина Поплавська – акторка відомого українського гумористичного проекту “Дизель шоу”

Як пізніше уточнили в поліції, в автобусі перебувало 14 пасажирів.

“Згідно з попередньою інформацією, водій автобуса “Неоплан” не впорався з керуванням, в результаті чого відбулося зіткнення з вантажівкою. Одна жінка загинула. Її тіло доставили в морг. Інших направили в лікарню”, – підкреслюється в тексті повідомлення.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.