Найкрасивіший чоловік планети з Прикарпаття разом з відомими блогерами стали обличчям нової колекції відомого дизайнера. ФОТО/ВІДЕО

Найкрасивіший чоловік планети з Прикарпаття разом з відомими блогерами стали обличчям нової колекції українського дизайнера.
Нещодавно Андре Тан представив нову колекцію Осінь-Зима 18’19 для свого однойменного бренду Andre Tan, інформує WestNews з посиланням на gazeta.ua. У зйомках look book взяли участь відомі інтернет – блогери: Аліса Чекорска, Богдан Юсипчук, Андрій Трушковський, Таня Прентковіч, Софія Стужук, Таня Парфіліева, Діана Глостер і Яна Станішевська.

«Цієї осені напевно всім хочеться одягнути на себе затишок, саме тому в своїй колекції ми зробили на цьому акцент. Теплі в’язані светри, вільні пуховики, over size – це те, в чому буде зручно і комфортно всім і всюди », – поділився Андре Тан.

Також дизайнер рекомендує придбати кілька речей білизняного стилю і не боятися поєднувати на перший погляд абсолютно непоєднувані фактури: твід і лак, шерсть і мереживо, денім та в’язка, пальтова тканину і болонья.

Найгарніший чоловік світу Богдан Юсипчук мріяв бути обличчям колекції Андре Тана і не знав, як запропонувати свою кандидатуру. Під час зйомок шоу “Модель XL”, де обидва є суддями, наважився обговорити свої амбіції з дизайнером. Через день бренд запропонував співпрацю.

Нагадаємо, актор театру і кіно з Прикарпаття Богдан Юсипчук був визнаний найгарнішим чоловіком на світовому конкурсі Mister Sea World 2018.

Богдан розповів, як він став переможцем міжнародного конкурсу краси. Крім того, він претендує на роль головного холостяка країни і додав, що він зробить те, що не робив жоден Холостяк до нього. Слід додати ще також, що найбажаніший холостяк зіграє головну роль у новому гостросюжетному серіалі.

Також Богдан стане новим суддею на проекті МОДЕЛЬ XL. Також суддя додає, що для нього важливо, щоб дівчата вміли розвиватися. Дуже багато конкурсанток було таких, що з вигляду класні, але не мали жахи до перемоги. Богдан вважає себе справедливим суддею. Слід додати, що у липні актор та модель відзначив свій 30-літній ювілей. Згодом Богдан розповів, як здолав власні страхи та які зміни трапились у його особистому житті. Крім того він привідкрив завісу свого особистого життя, чим здивував своїх шанувальниць. Слід додати, що суддя Богдан Юспичук вважає себе справедливим суддею.

Читайте також  Сексуальна дружина українського футболіста показала себе без пластики. Фото

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.