Керівник прикарпатської поліції розповів про смертельне ДТП за участі його автомобіля

В селищі Перегінськ Рожнятівського району службовий автомобіль начальника прикарпатської поліції під керуванням поліцейського водія збив на смерть велосипедиста.

Керівник прикарпатської поліції Володимир Голубош переконаний, що за останню добу у ЗМІ багато неправдивої інформації, тому він вирішив зібрати прес-конференцію.

“Вчора відбулася смертельна ДТП. Я був у цьому авто. Водій робив усе, щоб цього не сталося, але не зміг цього уникнути, – каже Володимир Голубош.

Розслідування у кримінальному провадженні проводить СБУ та прокуратура. Поліція у кримінальному провадженні участі не беруть.

Сам Володимир Голубош та його водій пройшли тест на наявність алкоголю в крові.

“Рідні загиблого були присутні. Я не знаю, які там результати, але я не вживав”, – каже Голубош.

Володимир Голубош каже, що інформація щодо порушення ПДР з боку водія неправдива.

“Авто поліції рухалось зі швидкістю 50-60 км. Чоловік їхав на велосипеді назустріч нам після чого різко повернув вправо. Авто поліції опинилось на узбіччі, щоб уникнути зіткнення. Медики приїхали швидко. На час зіткнення громадянин дихав, але в авто швидкої чоловік помер. Водія відсторонили від службових обов’язків, – розповідає керівник обласної поліції. – Я щиро співчуваю рідним і близьким. Щоб я зараз не пояснював нічого не зміниш”, – наголошує Голубош.

За цим фактом розпочато досудове розслідування та перевірка.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.