”Нічого з вами не станеться”: у кафе Запоріжжя розгорівся гучний скандал, після того як гостей намагалися нагодувати тухлятиною

У Запоріжжі відвідувачку кафе намагалися нагодувати тухлим м’ясом. Коли жінка покликала кухаря — той не вийшов, а власник закладу взагалі заявив, що “нічого не сталося”.

Клієнтку кафе не влаштували вибачення персоналу і вона змусила власника кафе з’їсти зіпсовану страву. Відео розмістили в спільноті у Facebook.

“Клієнтка змусила власника кафе їсти тухлятину. Скандал у кафе “Гюлістан” в Шевченківському районі Запоріжжя. На претензію, що принесли тухлі крила, отримали відповідь: “Нічого з вами не станеться”, — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, в Рівному 20 осіб отруїлися після святкування весілля в одному з готельно-розважальних комплексів неподалік міста. Медики діагностували постраждалим гострий гастроентероколіт. Саме весілля відбулося ще 8 вересня. Вже на наступний день до лікарень почали звертатися зі скаргами перші пацієнти.

Причиною масового отруєння на весіллі на Рівненщині, відповідно до результатів експертиз, стала сальмонела. Фахівці з’ясували, що сальмонельоз поширювали заражені працівники ресторану.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.