У Калуші встановлюють перший піднятий пішохідний перехід

В електронній системі держаних закупівель Прозоро опубліковано договір, який 12 вересня було укладено між управлінням житлово-комунального господарства Калуської міської ради і підприємцем Олегом Андріївим.

Згідно з документом, підприємець має влаштувати піднятий пішохідний перехід. Ці роботи коштуватимуть міському бюджету майже 85 тис. гривень.

Як пояснив “Вікнам” заступник начальника управління житлово-комунального господарства Тарас Фіцак, перший у Калуші піднятий пішохідний перехід влаштують біля будинку №2 у провулку Шкільний.

Раніше таке рішення було підтримане координаційною радою з безпеки дорожнього руху. Кошти на фінансування проекту, за словами Тараса Фіцака, в бюджеті є. А роботи будуть виконані орієнтовно за місяць.

Нагадаємо, у серпні цього року калушани підтримали петицію з пропозицією влаштувати чотири припідняті пішохідні переходи поблизу шкіл, а саме: на вулицях Пушкіна, Євшана, Січових Стрільців і проспекті Лесі Українки. Такий перехід є дієвим засобом попередження ДТП за участі пішоходів і змушує водіїв пригальмовувати. У відповіді на петицію йдеться, що це питання винесуть на розгляд координаційної ради з питань безпеки дорожнього руху.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.