Моторошна ДТП на Львівщині: Автогмобіль на шаленій швидкості злетів у кювет, є жертви

Дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждали п’ятеро осіб, сталася 12 вересня близько 22.40 на автодорозі Львів – Радехів – Луцьк біля села Дернова в Кам’янка-Бузькому районі.

“Як попередньо встановлено, водій автомобіля Volkswagen Passat, 23-річний житель одного із сіл району, не впорався з керуванням, скоїв наїзд на бордюр, після чого автомобіль з’їхав в кювет”, – повідомляють в поліції.

В результаті ДТП тілесні ушкодження отримав водій легковика та чотири його пасажирки – односельчанки, троє у віці 20 років і одна 18-річна. Всі вони госпіталізовані в реанімаційне відділення місцевої лікарні.

Відкрите кримінальне провадження (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту). Санкція статті передбачає покарання аж до обмеження волі на строк до трьох років.

Наомнім, 13 вересня в Києві на Окружній дорозі п’яний водій, ховаючись від погоні, протаранив чотири авто. У дворі розбиті чотири автомобілі і п’ятий самого правопорушника. Водій, який перебував за кермом-зник, спіймані тільки пасажири.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.