20-річний прикарпатець під час “тест-драйву” вкрав елітний “Chrysler” у мешканця Закарпаття

Іванофранківець під приводом “тест-драйву” автомобіля викрав його у хустянина. Намагаючись сховати сліди злочину, чоловік замінив номерні знаки на автомобілі. Закарпатські правоохоронці вирахували його.

Викрадений «Chrysler» поліцейські вилучили. Кримінальне провадження розслідується за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України, інформує Фіртка з посиланням на сектор комцнікації Хустського ГУНП.

Нещодавно до Хустського відділу поліції із заявою про викрадення автомобіля “Chrysler” звернувся місцевий мешканець. В угоні транспортного засобу потерпілий запідозрив чоловіка, який мав намір купити в нього машину.

В результаті проведених оперативно-розшукових заходів, хустські правоохоронці спільно з працівниками Управління кримінальної поліції області вирахували особу, причетну до угону. Ним виявився 20-річний мешканець Івано-Франківської області.

Як з’ясували правоохоронці, підозрюваний під приводом купівлі транспортного засобу та перевірки його технічного стану сів у авто, поїхав та не повернувся. Аби замести сліди злочину, фігурант справи замінив на викраденій автівці номерні знаки.

Автомобіль доставили на арештмайданчик Хустського відділу поліції.

Кримінальне провадження розслідується за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України. Іванофранківцю вже повідомили про підозру у скоєному ним кримінальному правопорушенні. У ході досудового розслідування поліцейські з’ясують усі обставини події.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.