На очах у 3-річного сина: Неадекватний молодик жорстоко побив та зґвалтував молоду жінку

Він отримав шість років позбавлення волі. Кабанский суд виніс вирок 20-річному місцевому жителю. Якого визнали винним у зґвалтуванні, поєднане з погрозою вбивством, крадіжці і в незаконному проникненні в житло.

Хлопець жив у селі тріскових Кабанского району. Вночі 6 травня він з приятелем таємно проник в будинок місцевого жителя і обікрав потерпілу, викравши гроші і продукти на загальну суму понад 4,5 тис. рпублів. Потім протягом дня (7 травня) він зі знайомими пив. Увечері в стані алкогольного сп’яніння біля магазину на околиці села він побачив 25-річну вагітну дівчину, яка гуляла зі своїм 3-річним сином і через деякий час після прогулянки пішла додому. Молодик вирішила згвалтувати її і пішов слідом. Дівчина завела дитину в будинок, після чого вийшла на ганок і стала чекати чоловіка, який незабаром повинен був повернутися з роботи. Тому ворота огорожі будинку вона не замикала.

– Зловмисник скористався цим, забіг у двір, відразу завдав удари кулаками своїй жертві по обличчю, впустив її на ганок, після чого ліг зверху і почав душити, висловлюючи погрози вбивством. Вільною рукою намагався роздягнути. Незабаром від задухи потерпіла, яка перебувала на 33 тижні вагітності, втратила свідомість. Насильник облив дівчину водою, привів її до тями, після чого згвалтував, – розповіли в прес-службі СКР по Бурятії.

Під час злочину на ганок вийшов маленький син потерпілої, який, побачивши нападника, почав плакати. Насильник деякий час продовжував скоювати злочин на очах дитини, а потім почав погрожувати вбивством малюкові. На прохання плаче матері хлопчик зайшов назад. Дівчина знову втратила свідомість.

– Нападник знову привів її до тями, обливши водою, після чого, завершивши статевий акт, взяв лопату, упер її лезом в шию потерпілої і почав погрожувати вбивством, вимагаючи мовчати про злочин. Посилюючи свої погрози, зловмисник кілька разів ударив жертву полотном лопати по обличчю, а потім зник з місця події, – продовжили в слідчому комітеті.

Читайте також  Поки мати була в Польщі: нелюд регулярно ґвалтував 11-річну дівчинку

Потерпіла запам’ятала насильника – він виявився однокласником її молодшого брата. Незабаром молода людина був затриманий і поміщений під варту.

В ході судово-психіатричної експертизи було встановлено, що молодий чоловік страждає на психічні розлади в формі легкої розумової відсталості. Однак він усвідомлював здійснювані ним дії.

– Вироком суду молодій людині призначено покарання у вигляді 6 років позбавлення волі з відбуванням у виправній колонії загального режиму. Вирок уже вступив в законну силу, – підсумували в прес-службі.

Додамо, що за результатами обстеження, плід потерпілої в результаті нападу не постраждав.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.