Вбив сусід: на Львівщині п’яний коп збив двох хлопців

П’яний поліцейський, який влаштував смертельне ДТП в Бродівському районі на Львівщині, виявився сусідом одного із загиблих хлопців. Раніше чоловік служив в зоні АТО.

Про це розповіли в селі Пеняки, де і жили загиблі хлопці – 18-річний Тарас і 19-річний Богдан. “Хлопці були друзями. Вони погодки. Богдан уже закінчив профтехвчилище і недавно повернувся з Польщі з заробітків. А Тарас ще вчився, він також приїхав з Болгарії, там він проходив практику”, – розповів голова сільради Іван Горобьєвський.

За його словами, поліцейський Назар до АТО працював в правоохоронних органах. “Потім призвали, там стояв на блокпосту, наші до нього їздили. А після повернення знову пішов в поліцію”, – говорить глава сільради.

Того вечора Назар поїхав до сусіднього села Жаркові на своєму бусі. Там якраз проходило храмове свято, а ввечері була дискотека. За даними поліції, водій знаходився в стані алкогольного сп’яніння.

Батько Назара – районний депутат і директор школи. Він важко переніс трагедію, у чоловіка стався інсульт і зараз він у лікарні. Мама поліцейського з його сестрою нещодавно також повернулися із заробітків. Причому, сім’я живе по сусідству із загиблим Тарасом. “Звичайно, це велика трагедія. І те, що вони сусіди, накладає відбиток, вони сваряться, батьки загиблих хлопців кричать”, – говорить голова сільради.

Для невеликого села ця аварія стала великою трагедією. У сільраді кажуть, що зараз готуються до похорону. Правда, тіла хлопців ще не віддали, вони на експертизі.

Водій буса, поліцейський, зараз знаходиться в СІЗО. За фактом ДТП порушено кримінальну виробництво за ч.3 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили загибель кількох осіб). Винному загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі.

Читайте також  Суд виніс вирок прикарпатці, яка сплутала педалі Теsla і на смерть збила жінку

Як раніше повідомлялрося, апеляційний суд Харківської області звільнив від покарання 18-річного Тиграна Енгибаряна, який на смерть збив 17-річного хлопця, і зник з місця ДТП. Суд призначив йому випробувальний термін три роки. Таке м’яке рішення Енгибарян отримав завдяки тому, що рідні загиблого отримали гроші від сім’ї винуватця і не мали претензій.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.