Як франківськими вулицями гуляла жінка з куркою на шворці (ФОТО, ВІДЕО)

Всі звикли бачити на вулиці людей, що прогулюються з собаками, це досить звичне видовище і якесь традиційне. Рідше можна побачити когось з кішкою або кроликом чи морською свинкою, цих улюбленців люблячі хазяїни теж інколи можуть виводити на прогулянку. Та в Івано-Франківську одна жінка здивувала всіх, коли йшла вулицею ведучи на поводку курку, повідомляє Франик. Перехожі, котрі побачили це досить незвичне але миле і кумедне видовище, одразу зафіксували момент на фото, опублікувавши його в соціальних мережах.

«Івано-Франківськ! Позитиву всім в стрічку. Бо ми сьогодні таке бачили в місті. Курочка на шворочку. Пані гуляла з нею по місту. Така милота)) В кожного свої домашні улюбленці))) Приємно, радісно та смішно», – зробила допис до фото одна із свідків цієї нестандартної картини Галина Шавлай.

В коментарях до фото всі почали милуватися цим красивим створіннячком і жартома питати, чи не несе вона ненароком золоті яйця.

Не варто одразу думати, що жінка з куркою трохи дивна і як взагалі можна схожу тварини прогулювати на поводку. Насправді це не така вже й звичайна курочка, а особливої породи, що називається китайська шовкова. Китайські шовкові кури дуже відрізняються від звичайних курей, котрих ми звикли бачити в домашньому господарстві. Ці кури мають незвично густе, шовкове оперення і виглядають дуже красиво та незвично. На перше враження і не скажеш, що це курка, здається, що це якась маленька пухнаста тваринка, той самий кіт чи принаймні кролик.

Ну що сказати, домашні улюбленці бувають різними. І не важливо чи це песик, чи кіт або курка, головне, щоб вони тішили своїх господарів, а ті їм відповідали своєю любов’ю і турботою.

Читайте також  У середмісті Франківська на пішохідному переході легковик збив чоловіка. ФОТО

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2186510184928295&id=100007080047890

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.