Суд у Херсоні визнав винним у корупції військового, який 10 днів підробляв вантажником

Українського військового, який підробляв вантажником у Херсоні, суд оштрафував на 5100 грн і конфіскував зароблені 1500 грн. 

Херсонський міський суд визнав винним у корупційних діях контрактника Збройних сил України, який 10 днів підробляв вантажником у місцевого підприємця. Рішення про це опубліковано в Держреєстрі.

Окрім виписаного штрафу, суд ухвалив рішення конфіскувати у військового зароблені ним 1500 грн та оштрафувати на 5100 грн.

До суду звернулися представники Нацполіції, чоловікові інкримінували ч. 1 ст. 172-4 (порушення обмежень щодо сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Його дії назвали корупційними.

Обвинувачений визнав свою провину і попросив суворо не карати. Рішення Херсонського міськсуду датовано 29 березня. 20 серпня на нього звернув увагу у Facebook журналіст Денис Бігус.

“Прокурор захистив економіку держави! І висунув вимогу визнати солдата винним. Суд, бл…дь, узагалі потужно поповнив скарбницю і ввалив військовому конфіскацію тієї півторашки і до того ж 5 тис. грн штрафу. Людині, яка пішла підробляти вантажником. Ось так виглядає не просто їб…ний стид, так виглядає сором, який і їб…ти погидуєш”, – написав він.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.