“Не пам’ятаю, коли в останній раз таке бачила”: коли батьки зайшли до кімнат дівчат у гуртожитку, вони остовпіли (фото)

Один зі столичних вузів – Національний університет біоресурсів і природокористування України (НУБіП) – вже починає приймати студентів у гуртожитки. Адміністрація університету навіть похвалилася, що до майбутнього навчального року в гуртожитках провели капітальний ремонт.

Але батьки заїжджають, побачивши місце проживання своїх дітей на майбутні роки, залишилися вкрай шоковані житловими умовами “відремонтованих” будівель.

Зокрема, як розповіла Ніна Пастухова, мама однієї з першокурсниць, в гуртожитках їх зустріли тільки матюки, таргани і антисанітарні умови.

“Стояв триповерховий мат, я не жартую. Нас зустріли таргани, я в останній раз бачила тарганів, я не пам’ятаю коли. В Мексиці, напевно”, розповідає Ніна.

Крихітні житлові кімнати вміщали по 6 ліжок, старі вікна, в деяких кімнатах не було ніякого покриття на підлозі, матраци “обоссаний”, вже горіли розетки, один стіл і один старий табурет на всіх жителів кімнати.

Схоже відсутність порядку було і в загальній кухні – двері в приміщення не було, вона стояла поруч, “охороняла стінку”.

“Я в шоці, я матюкаюся. Моя дитина там жити не буде. Мені потрібно шукати їй квартиру. Я дуже вдячна за це, у мене так мало пригод в житті!
Як так? Це ж наше майбутнє, це люди, які побудують нову країну.

Однак їх думки мережі, проте, вельми розділилися: “Пост відповідає на одне з найбільш злободенних питань нашої реальності – чому молодь валить з країни”.

“Ще не прочитала текст, думала, фотки СІЗО”, “Решіток не вистачає для повноти картини”, “Ось так. Навіть самий занюханий хостел краще виглядає. Але які скоти – ремонт їм зроби”, “Цікаво, як було до ремонту”.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.