За зауваження – агресія: неповнолітнього, який накинувся на чоловіка на франківському вокзалі, помістили в тюрму. ФОТО

Інцидент трапився 6 серпня на франківському вокзалі. Хлопець накинувся з ножем на чоловіка. Патрульні оперативно затримали неповнолітнього.
За нанесення ножового порання неповнолітнього взято під варту, інформує прес-служба прокуратури в Івано-Франківській області.

Івано-Франківською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за ч. 2 ст. 15, п. 7 ч. 2 ст. 115 Кримінального Кодексу України (Закінчений замах на умисне вбивство з хуліганських мотивів).

Встановлено, що 15-річний житель Тлумацького району 6 серпня 2018 року в м. Івано-Франківську наніс потерпілій особі тілесні ушкодження у вигляді ножового поранення в життєво важливу ділянку тіла.

Юнак розповів, що неподалік вокзалу невідомий чоловік зробив йому зауваження щодо неетичної поведінки. Конфлікт переріс у бійку, хлопець схопив ножа і вдарив чоловіка у ногу, живіт і шию.

На теперішній час указаній особі повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою без визначення застави.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.