“Дівчинка була згвалтована”: Дід пальцями розбещував 4-річну онуку

Чотирирічна онука приїхала погостювати до дідуся і бабусі в село Абрамов. Через деякий час дівчинка почала скаржитися на болі внизу живота.

Бабуся візуально оглянула внучку і визначила, що дівчинка, найімовірніше, була зґвалтована. Дитина розповіла, що дід щовечора чіпав її пальцями.

Бабуся звернулася в поліцію. Відкрито кримінальне провадження. Ведеться слідство. За фактом розбещення неповнолітніх відкрито кримінальне провадження – стаття 156 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Миколаєві місцева мешканка А. звернулася в поліцію з повідомленням про те, що колишній чоловік здійснював дії сексуального характеру відносно їх чотирирічної дочки. Однак в поліції, на думку заявниці, розгляду проводити не поспішають.

За її словами, з чоловіком разом вони не живуть, розлучилися ще в 2016 році. Їх спільна дочка, якій зараз чотири роки, проживає з нею, але іноді батько забирає її на вихідні.

– 19 липень дочка попросилася до тата. Я йому подзвонила, і він приїхав увечері і забрав її до себе. Привіз 21 липня зранку. А 22 липня дочка сказала бабусі, що тато робив їй пальчиком боляче, і показала як, – розповіла жінка.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.