“Обварив окропом і побив ногами”: Батько жорстоко розправився з прийомною дочкою

Правоохоронці з’ясували, що опікуни систематично піддавали приниженням своїх дітей.

Багатодітний батько Роман Григор’єв з Татарстану звинувачується в звірячому вбивстві своєї прийомної дев’ятирічної дочки. Як повідомили в СКР по республіці, під опікою сім’ї перебувають ще п’ятеро дітей.

– 4 серпня 2018 року в одному з будинків села Гірка Олексіївського району виявлено тіло дев’ятирічної дівчинки з множинними тілесними ушкодженнями, в тому числі у вигляді термічних опіків, – розповіли в управлінні.

За даними слідства, за кілька днів до загибелі дівчинка була жорстоко побита ногами, проте причиною смерті стала черепно-мозкова травма. Походження опіків на тілі школярки правоохоронцям ще належить встановити, але, згідно з попередньою версією, малятко обливали окропом. При цьому до лікарів опікуни не зверталися, а нібито намагалися лікувати дочку самостійно.

 

У сім’ї, де сталася трагедія, виховувалися п’ятеро дітей у віці від 7 до 18 років, троє з яких були рідними братами і сестрами загиблої. Як з’ясувало слідство, прийомні діти систематично піддавалися приниженням з боку опікунів.

Стосовно чоловіка порушено кримінальну справу. Діям матері також буде дана правова оцінка.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.