За витрачені 15 тисяч: Повідомили причину жорстокого вбивства сестрами власного батька

За кілька годин до вбивства батька сестри Хачатурян намагалися позичити у знайомих 15 тис. рублів, щоб глава сімейства не сварився, що вони витратили зайве.

Як розповіла одна з подруг дівчат, поки Михайло Хачатурян лежав в лікарні, вони витратили гроші з картки старшої дочки – Христини.

“Ці 15 тисяч за місяць пішли. Знаю, що дівчата їздили за покупками в ТЦ “Весна”. Ну, і на “Макдональдс” ще витрачали. Марія і Ангеліна дуже любили там їсти, хоч кожен день готові були ходити. І завжди пригощали всіх, хто був з ними. Коли батько повернувся, відразу захотів перевірити баланс. Природно, сестри злякалися, тому що для нього вони сиділи вдома і нікуди не виходили”, – розповіла Світлана (ім’я змінене).

Однак, за її словами, грошей їм так ніхто і не позичив, хоча сестри просили на один день буквально: покласти на рахунок, щоб батько перевірив карту, а потім назад обіцяли все переслати.

“У листуванні зі мною о 16:18 в день вбивства Ангеліна написала: “Він з глузду з’їхав. Збирається виходити з дому, хоче подивитися виписку. Нам кінець”. Я запитала, може, обійдеться, адже без паспорта Христини (картка оформлена на неї) він не зможе зробити виписку. “Так він піде, суне карту в автомат, і там буде вся історія”. Після цього Ангеліна перестала мені відповідати. Я не могла додзвонитися. Але вони взагалі ніколи не брали трубки, якщо батько вдома, він забороняв спілкуватися з будь-ким. А о 21:30 я дізналася, що сталося”, – додала дівчина.

За словами подруги, сестри не раз скаржилися на побої з боку батька-тирана.

“Дівчата попереджали мене, що якщо раптом зіткнемося з ними на вулиці, коли вони будуть з татом, щоб я не надумала вітатися. І зробила вигляд, що їх навіть не знаю. Вони дуже його боялися. Місяць тому Крістіна зізналася мені, що намагалася покінчити з собою. Сказала, що лежала в комі. Але в лікарні батько набрехав, що вона, нібито, просто переплутала таблетки”, – поділилася вона.

Читайте також  Я чекала, що син колись приведе до нас невістку, але й подумати не могла, що все так закінчиться

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.