“Чергова лялька!” Світлина Путiна в Севастополі спантеличила мережу

Президент Росії Володимир Путiн приїхав 4 серпня в анексований Севастополь на фестиваль “Опера в Херсонесі”, пише “Обозреватель”

Про це повідомив журналіст з пулу Кремля Дмитро Смирнов в Twitter, опублікувавши відповідний знімок, який спантеличив користувачів мережі.

Російський лідер приїжджає на фестиваль вже вдруге за два роки. За даними РІА “Новости”, з Путiним присутні на заході віце-прем’єр РФ Ольга Голодець, повноважний представник Президента в Південному федеральному окрузі Володимир Устинов, так званий губернатор Севастополя Дмитро Овсянников і “глава” окупованого півострова Сергій Аксьонов.

Користувачі мережі відзначили дивності у зовнішності президента РФ. Деякі припустили, що замість Путiна до Криму вирушив двійник.

“Х*лo знову в Криму. У Севастополі зараз. В*та, щоб далеко листи не слати, зась на уклін до сцарю! Кроком руш! Раз-два”, – написав блогер кримських бандерівець.

“Крим. Х*лo прибуло до Севастополя. Є тут фахівці з людиноподібних? Це який за рахунком з двійників”, – додав він.

“На фото немає Путiна”, “І це пy? Не смішіть. Яка чергова Лялька”, “Який з них”, “Тут щось схудли воно, на клoну ботoкса поскупилися”, – написали в мережі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.