«Це чистий сєпар!» – відомий журналіст вказав на антиукраїнську діяльність Усика

Відомий журналіст і заступник генерального директора телеканалу ATR Айдер Муджабаєв розкритикував боксера, абсолютного чемпіона світу у важкій вазі Олександра Усика.

Відповідний допис Муждабаєв залишив на своїй сторінці у Facebook.

Нещодавно Усик публічно похвалив оголошеного в розшук в Україні скандального проросійського журналіста Анатолія Шарія, назвавши його «красунчиком».

Depo.Сектор розповідає, що у Києві під час прес-конференції Усика та його промоутера Олександра Красюка представники команди Шарія поставили боксерові запитання щодо його критиків.

Відповідаючи на це, Усик сказав: «Анатолій красунчик, до речі. Бачив, як він критиків «растиківаєт»…Хочу попросити: нехай вони зберуть людей незадоволених, яким я не подобаюся. Я з ними вийду. Ось скільки їх буде – я один проти них битимусь. Вони сходять з розуму. Щось пишуть, обзиваються. Це божевілля».

Тепер же Айдер Муждабаєв оцінив погляди Усика, назвавши його «чистим сєпаром».

«Труси або хрестик, фанати Усика, вибирайте – далі будувати з себе одночасно патріотів України не вийде. Ваш кумир Усик обожнює кремлівського антиукраїнського троля Шарія. Це стовідсотковий ворог України, його дивляться тільки вороги України, більше ніхто», – каже журналіст.

Муджабаєв нагадує, що Усик виступив зі словами підтримки на нещодавню ходу священнослужителів та вірян Української православної церкви Московського патріархату в Києві.

«Ваш кумир Усик підтримує хресну ходу московських попів. Це чистий «сепар», без домішок. І він не «дурень боксер», у нього все продумано і усвідомлено. Це пропагандист «миру» на прикормі у вигляді поясів, преміальних. «Миру» на умовах капітуляції. Він не випадково боксував у Москві і обіймався з росіянином», – вважає Муждабаєв.

Журналіст також звернувся до людей, які вболівають за боксера, заявивши, що «проросійський Усик з українським прапором в руках водить вас, як дітей, довкола пальця».

Читайте також  "Відлив трохи крові на сувеніри своїм прихильникам" - штаб Порошенка потролив Зеленського

«А ще фанати Усика, крім сліпих захоплених залицяльників (думаю, і такі є) – пропащі лицеміри. Раніше вони говорили, що Усик – патріот, ось вам і прапор, і гімн, подивіться! А тепер, впевнений, почнуть стверджувати, що «бокс поза політикою», і треба, мовляв, судити по справах. Як на мене, такі слова під час війни з вуст відомої в країні людини – це і є справи, спрямовані проти країни. В цьому суть, інше – лушпиння. І жодні бої, переможні чи програні, не змінять суті», – додав Муджабаєв.

Яке писав «Вголос», Олександр Усик став переможцем фінальної суперсерсії боксу у важків вазі та завоював титул абсолютного чемпіона світу, здолавши росіянина Мурата Гассієва. Усик здобув Кубок Мохаммеда Алі, об’єднавши чотири титули в першій важкій вазі — WBA, IBF, WBA, IBF.

Фінальний бій WBSS (всесвітньої боксерської серії) між Олександром Усиком і Муратом Гассіевим, який проходив в Москві, виручив близько 3 мільйонів доларів на продажу квитків.

Прем’єр-міністр також назвав перемогу боксера історичною і запропонував дати Усику звання Героя України.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.