Група “Антитіла” у новому кліпі показала атомний вибух у Карпатах

У мережі з’явилося музичне відео гурту “Антитіла” на пісню “Лови момент”. Разом з музикантами в кліпі знялися їх сім’ї. Зокрема, тут зустрічається дружина фронтмена колективу Тараса Тополі – співачка Alyosha. Ролик викладено на Yоutube-канал колективу.

Спочатку артисти планували зняти не настільки масштабний кліп у студії. Однак коли розроблялася його концепція, то виникла ідея туристичного походу в гори. “Коли вперше прозвучала ця ідея, то стало зрозуміло, що історія передасть справжні стосунки між людьми. Тому що в похід не йдуть з негідниками, в похід йдуть з людьми, на яких можна покластися, а тим більше якщо це складний похід”, – розповів лідер групи, пише 112 ua.

 

Зйомки відео тривали протягом 10 днів. Це найдорожчий кліп у творчості групи. У ході створення відео знімальна група у складі 20 осіб пройшла вгору по річці Чорний Черемош, у прикордонній зоні Румунії. Цей маршрут вважається одним із найважчих в українських Карпатах.

Як зазначили в колективі, головний меседж кліпу закликає цінувати людські відносини, без яких люди не зможуть вижити на Землі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.