Калушанка, що побила і покусала сусідку, заплатить 850 грн штрафу

Калуський міськрайонний суд виніс вирок жінці, яка через сварку побила і покусала сусідку.

Жінка нібито почула шум із квартири, поверхом вище, і пішла на розбірки. Там посварилась із сусідкою, вдарила її і покусала, пише “Панорама Прикарпаття”.

Випадок трапився 14 січня о 14-й годині у будинку на вул. Стуса, 4. Про це йдеться у вироку Калуського міськрайонного суду від 17 липня.

Обвинувачена, як пише у вироку, свою вину визнала частково. Мовляв, у ході словесного конфлікту вдарила потерпілу, в результаті чого з губи в неї потекла кров. Тоді потерпіла схопила її за ланцюжок на шиї, а вона, натомість, покусала їй руки. Відтак у вчиненому жінка розкаюється, але вважає, що потерпіла її сама спровокувала.

Потерпіла натомість розповіла у суді, що того дня приїхала до доньки посидіти з онуками. Близько 14-ї години в двері хтось постукав. Жінка відчинила – виявилося, стукає сусідка. Та скаржилась на шум, хоча в квартирі насправді ніхто не шумів. Тоді виникла словесна перепалка, в ході якої сусідка почала наносити удари та вибила їй два зуби.

А далі обвинувачена знову била та, врешті, покусала. Усе це відбувалося у присутності онуків. Також жінка наголосила, що як у досудовому, так і у судовому слідстві обвинувачена поводилась зухвало. Відтак про примиринення з нею не може бути і мови.

Врешті суд, оцінивши зібрані у справі докази та оцінивши їх в сукупності, дійшов до висновку, що вина Марії доведена. Тож визнав її винуватою за частиною 1 статті 125 КК “Умисне легке тілесне ушкодження” та призначив штраф у розмірі 50 неоподаткованих мінімумів, що становить 850 грн.

Наразі вирок законної сили ще не набрав. Сторони можуть подати апеляцію.

Читайте також  Вівці, свині, кіт Микола. Як на фермі під Коломиєю атовці повертаються з війни

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.