Поліцейські відвідали ромську сім’ю, яку часто можна побачити у сквері на Привокзальній площі в Івано-Франківську (фоторепортаж)

Працівники ювенальної превенції відвідали сім’ю ромської національності, яку останнім часом часто можна побачити у сквері на Привокзальній площі в Івано-Франківську. Тут вони перебувають удень, а ночують у найманому помешканні.


Начальник відділу ювенальної превенції УПД ГУНП в Івано-Франківській області Алла Бойчук передусім нагадала батькам про їх обов’язок забезпечувати необхідні умови життя, навчання та виховання неповнолітніх дітей. Також їм наголосили на необхідності оформлення кожній дитині документів, що посвідчують їх особу, адже за відсутності таких ідентифікаційних документів неможливо забезпечити належний соціальний захист дітей.

Крім того, поліцейські застерегли представників ромської національності, як дітей, так і дорослих, від вчинення правопорушень. Зокрема, втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність, використання малолітніх дітей для заняття жебракуванням, вчинення хуліганських проявів та інше.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.