В Івано-Франківську викрито та затримано збувача наркотиків. ФОТО

У травні працівниками Управління протидії наркозлочинності ГУНП в області викрито чоловіка, причетного до вчинення кримінального правопорушення пов’язаного з незаконним обігом наркотиків. При вчорашніх проведених оперативних заходах правоохоронці затримали фігуранта, 26-річного жителя обласного центру, за збут наркотичних засобів.


Так, при проведенні оперативних заходів фігуранта раніше розпочатого кримінального провадження (ч.1 ст.307 ККУ) викрили “на гарячому” при повторному збуті наркозасобів, зокрема чарункової упаковки із вмістом таблеток «Субітекс», проданої за 300 гривень львів’янину.

Вилучене направлено на експертизу.

На підставі доказів причетності до злочинних дій, слідчі затримали зловмисника у порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про оголошення йому підозри у вчинені злочину передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

За такий злочин фігуранту загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.