Сьогодні відкриють пункт пропуску в Станиці Луганській

Сьогодні на луганському напрямку відбудеться відкриття пішого переходу в селищі Станиця Луганська. Про це повідомляється на сайті речника АТО в Луганській області Руслана Ткачука.

5c678d84a3b87ec91145e248eb75c42d

“На луганському напрямку сьогодні відбудеться відкриття пішого переходу в смт Станиця Луганська. Перетин лінії розмежування на неконтрольовану державою Україна територію та переміщення з неї громадян України та іноземців здійснюватиметься за умови наявності електронного дозволу та пред’явлення паспортних документів”, – написав Р.Ткачук.

Також він повідомив про те, що на Луганщині зберігається перемир’я.

“З 7:00 26 жовтня до 7:00 27 жовтня 2015 року на луганському та артемівському (Попаснянський район) напрямках дотримувався режим припинення вогню. Перемир’я”, – вказав прес-офіцер.

Як зазначається, військовослужбовці Збройних Сил України перевірили територію у 8 км, що прилягає до лінії електропередач “Луганська ТЕС – Ювілейна” (220 кВ) на наявність мінно-вибухових пристроїв і тепер продовжують роботи з відновлення електроживлення прифронтових населених пунктів у районі Кримського та Трьохізбенки Новоайдарського району.

“Спеціалісти Луганських магістральних електромереж провели оцінку масштабів ушкоджень ділянки в 7,5 км. Ділянкою в 6 км, яку необхідно перевірити на тимчасово окупованій території, за попередньою домовленістю займаються представники обленерго по той бік Сіверського Донця”, – додав Р.Ткачук.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: