“Морили голодом та постійно лишали дома одного”: На Буковині горе-батьки знущались над 5 річним сином

У Чернівецькій області ювенальні поліцейські разом з патрульною поліцією і співробітниками служби у справах дітей влаштували в притулок п’ятирічну дитину, яку батьки морили голодом і не навчили розмовляти.

“Цього разу ми побачили виснаженого постійним недоїданням п’ятирічного хлопчика, в брудній сорочці, з напівпорожнім пакетиком простроченого сметанного продукту, якого постійно залишали одного в затхлому приміщенні, вкритому цвіллю, де всюди порожні пляшки від спиртного, недопалки і гниють залишки їжі”, – повідомляють представники ювенальної превенції ГУНП в Чернівецькій області.


За інформацією поліцейських, незважаючи на свій вік, дитина так і не навчилася говорити. Хлопчика оглянули медики, і тепер він буде під надійним захистом.

Нагадаємо, нещодавно на Тернопільщині мати до півсмерті побила дитину. Як виявилося, таким звірячим способом свого дворічного сина виховувала 37-річна жителька села Криволука Чортківського району. Дитину в дуже тяжкому стані доставили до реанімації.

А на Сумщині чоловік до смерті побив свою чотирирічну доньку через те, що дівчинка відмовилася вечеряти картоплею з хлібом.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.