У лісі на Буковині знайшли зниклу півтора місяця тому мандрівницю з Німеччини

У Чернівецькій області правоохоронці у лісі знайшли 28-річну громадянку Німеччини, яка перебувала у розшуку як зникла безвісти. На початку червня вона приїхала помилуватися краєвидами Карпат, однак невдовзі зникла за невідомих обставин.

Як пише «Молодий буковинець», німкеню Лілю Боянвзієв виявив працівник райвідділу міліції у лісосмузі неподалік ресторанного комплексу в селі Верхні Станівці. Як вдалося з’ясувати згодом, вона прибула в Україну 1 червня 2018 року й жодним чином не порушила вимог міграційного законодавства. В базі УМВС щодо неї також не виявлено жодних даних про можливі правопорушення.

Як пояснила іноземка, вона подорожувала самостійно й нещодавно відвідала румунські Карпати. Згодом вона опинилася на території Чернівецької області без коштів та жодних засобів зв’язку, тут вона намагалася знайти бодай будь-яку роботу, бо готівкою мала в кишені 1 гривню.

Втомленій дівчині на час поліцейського розслідування тимчасовий прихисток надав власник місцевого готельно-сервісного комплексу.

Як з’ясувалося згодом, батько мандрівниці нині перебуває в Болгарії. Він втратив зв’язок з дочкою ще два місяці тому та навіть встиг подати на неї у розшук.

Наразі дівчину повернули на батьківщину.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.