Стала брюнеткою: Тоня Матвієнко кардинально змінила імідж (відео)

Артистка з’являється в музичному відео з чорним волоссям і в шкіряній куртці.

Українська співачка Тоня Матвієнко опублікувала нове музичне відео на пісню “Хто я для тебе?”. Відео ілюструє непрості відносини жінки і чоловіка, в якому останній постає в образі кінокамери, пише 112.ua

Протягом усього кліпу артистка пoзує перед об’єктивом. Спеціально для цього ролика співачка змінила свій імідж, перефарбувавши волосся в чорний колір. Стиліст Стася Монастирська таким чином зобразила жінку, яка переживає розрив з коханим. “Саме за цим майже колишній коханий спостерігає немов камера, в якій нескінченний об’єм пам’яті”, – коментують автори ролика.

“Напевно, майже у кожної жінки раз у житті виникало схоже запитання. Є ситуації, коли не байдужа тобі людина поводиться дивно і своїми вчинками змушує сумніватися в автентичності почуттів. Якщо немає визначеності і впевненості, ти питаєш:” Хто я для тебе?” – розповідає про свою нову роботу співачка.

Як відомо, 37-річна співачка Тоня Матвієнко є дочкою народної артистки Ніни Матвієнко, а також дружиною співака Арсена Мірзояна. Всього в творчості Тоні Матвієнко близько п’яти кліпів.

https://www.youtube.com/watch?v=QXWDhUMGmho

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.