Якщо ви помітили 100 доларів на лобовому склі свого авто – краще їдьте одразу в поліцію

Більшість з тих, хто знайде гроші на своєму автомобілі, будуть вважати, що це їх щасливий день.

Але, насправді, це може означати, що ви знаходитеся в смepтeльній нeбeзпеці. Якщо вам зроблять такого типу «подарунок», блокуйте двері машини і їдьте в найближчий поліцейський відділок!

Викрадачі автомобілів вміло використовують грошову приманку, щоб змусити Вас вийти з автомобіля. Подібні інциденти відбуваються по всій країні, і скоро можуть статися і у вашому місті.

Потрапити в цю аферу дуже легко. Більшість людей відразу ж вискакують з машини, коли бачать $ 100 купюру, заховану під склоочисниками. Ось чого шахраї домагаються: вони сподіваються, що Ви залишите ключі, і вони зможуть з легкістю викрасти Вашу машину.

Якщо у Вас є маленькі діти, прив’язані до своїх автокрісел, то ви можете назавжди розлучитися з ними! Це була реальна історія, яка трапилася з однією жінкою і її маленьким хлопчиком.

Кірі пощастило, що вона не помітила ці “легкі гроші”, що ховалися під лобовим склом її автомобіля. Вона щойно закінчила свій похід по магазинах і була зайнята дітьми та продуктовими пакетами. Вона була типовою мамою, яка відволіклася, щоб переконатися, чи все гаразд з її малюком, і чи всі пакети в машині.

Кірі вела машину по автостраді, поки не помітила щось дивне під лобовим склом. Вона була здивована, виявивши, що насправді це була $ 100 банкнота! Кірі опублікувала наступну історію на своїй сторінці у Facebook:

«Я зупинила машину на узбіччі, щоб взяти гроші, які з’явилися в моєму житті з найбільш вдалий час. Купюра була залишена в самому відповідному місці: щоб дістать її, треба було вийти з машини (неможливо було просто взяти гроші, опустивши вікно)».

Читайте також  Лобода відреагувала на інформацію про мільярд доларів, який їй "заплатили" за критику Росії

На жаль для Кірі, це виявилося звичайною підробкою. Коли вона розгорнула її, вона прочитала на ній напис: «ха-ха, ви думали, що це справжня, чи не так?»

Коли Кірі повернулася додому, їй все ще було цікаво, що з нею сталося, і вона вирішила провести невелике дослідження в Інтернеті.

«Людина, яка поклала гроші на автомобіль, як правило, знаходиться в машині прямо поруч з вашої. Після того, як ви виходите з автомобіля, вони відразу стрибають на ваше сидіння і їдуть. На щастя, я не помітила цю «купюру», поки не добралася до шосе. Навколо нікого не було, коли я зупинилася “.

Після того, як вона вже прочитала про такі випадки, жінка прийшла до висновку, що це афера, і відчула себе щасливо, що залишилася жива! Вона була дуже близька від попадання в дуже небезпечну ситуацію. Плюс до всього, її маленький син міг би стати потенційною жepтвою викpaдення!

“Я щаслива, що спочатку не побачила цю купюру: вони могли б викрасти машину з моєю дитиною всередині, ті, що, безумовно, стежили за нами в той момент”.

У цьому випадку Кірі і її синові дуже пощастило. І тому, вона хоче, щоб всі знали, наскільки важливо бути уважним!

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: