«Прикарпаття» вирушило на перший збір до Яремче

У вівторок, 26 червня, футболісти івано-франківського “Прикарпаття” провели ранкове тренування на штучному майданчику “Хет-трик Арени”, після чого взяли курс на курортне Яремче.

Саме тут, за вже доброю традицією, пройде десятиденний навчально-тренувальний збір.

В умовах високогір’я Карпат основний акцент буде приділено фізичній та функціональній підготовці гравців.

До Яремче “Команда рідного краю” відправилася у повному складі, за винятком Василя Дербаха, Романа Кузьмина та Андрія Вацеби, які напередодні стали “вільними агентами”. На разі єдиним літнім новачком “Прикарпаття” став 24-річний нападник Василь Цюцюра.

Ще два молоді вихованці прикарпатського футболу – 23-річний захисник Микола Квасний та 22-річний півзахисник Святослав Лаврук – перебувають на перегляді в клубі і разом з командою вирушили на перший збір.

У рамках підготовки до старту у Першій лізі тренерський штаб запланував ряд контрольних поєдинків, два з яких відбудуться вже найближчого вікенду. У п’ятницю, 29 червня, “Прикарпаття” зіграє з молодіжною командою львівських “Карпат” U-21. Цей матч відбудеться в Івано-Франківську на стадіоні “Рух”, початок о 16:00.

А вже у неділю, 1 липня, підопічні Володимира Ковалюка у Калуші проведуть ще одну контрольну гру – з місцевою однойменною командою ФК “Калуш”, яка цьогоріч дебютує у Другій лізі ПФЛ.

«ПРИКАРПАТТЯ» У МІЖСЕЗОННІ:

18-25 червня: втягуючий збір в Івано-Франківську

26 червня – 6 липня: навчально-тренувальний збір в Яремчі (фізична і функціональна підготовка)

8-20 липня: навчально-тренувальний збір в Івано-Франківську (тактико-технічна підготовка)

Тим часом, 27 червня у Києві відбудеться Звітно-виборча конференція ПФЛ, на якій, зокрема, буде визначено формат змагань у Першій і Другій лігах, а також остаточний склад учасників та календар матчів всеукраїнських професійних футбольних змагань у новому сезоні 2018/19 років.

Читайте також  В Польщі кількість відмов у перетині кордону українцями збільшилася на 12%

за матеріалами клубної прес-служби

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.