З ПОЧАТКУ РОКУ У ФРАНКІВСЬКОМУ ЦНАПІ НАДАЛИ МАЙЖЕ 6 ТИСЯЧ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ

З початку року працівниками Центру обслуговування платників ДПІ у м. Івано-Франківську надано 5,7 тис. адміністративних послуг.

завантаження

Як свідчить статистика, найбільшим попитом серед цих послуг користується послуга з видачі облікових карток платників податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки. Фахівцями Центру надано 2,3 тис. таких карток, пише Фіртка із посиланням на прес-службу ДФС.

На другому місці послуги з  реєстрації розрахункових книжок (1,1 тис. послуг), на третьому – надання витягу з реєстру платників єдиного податку (0,7 тис. послуг).

На сьогодні у Центрі обслуговування платників Івано-франківської ДПІ надається 17 адміністративних послуг. З повним переліком адміністративних послуг, які надаються ДФС України та її територіальними органами, а також інформаційними картками адміністративних послуг можна ознайомитись на суб-сайті ГУ ДФС в Івано-Франківській області в розділі «Адміністративні послуги», а також на інформаційних стендах, які розміщені на І поверсі Івано-Франківської ДПІ у Центрі обслуговування платників за адресою: вул.Незалежності, 20.

 

Джерело: http://firtka.if.ua

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: