Я зроблю те, що не робив жоден Холостяк до мене, – найкрасивіший чоловік світу Богдан Юсипчук

Богдан Юсипчук з Івано-Франківщини став найкрасивішим чоловіком на Світовому конкурсі.
Богдан Юсипчук володар титулів “Містер Україна” та “Містер Конгеніальність” у Великій Британії. Вже згодом чоловік розповів, як він став переможцем міжнародного конкурсу краси. Крім того, Богдан претендує на роль головного холостяка країни.

Найкрасивіший чоловік також поділився тим, якою має бути його майбутня дружина, інформує WestNews з посиланням на “Холостяк“.

Як розповів потенційний Холостяк-9, поряд з собою він бачить дівчину, яка буде красива внутрішньо і зовні, а також розумна, ініціативна, з метою і чіткою життєвою позицією, вірна, любляча і приймаюча любов. Чоловік також мріє, щоб у нього з обраницею була одна мета на двох.

«Навколо багато дівчат на вигляд красунь, а в душі все навпаки, просто за зовнішнім виглядом це легше приховати», – пояснює він.

Богдан неодружений, тому як бажання створити сім’ю, за його словами, прийшов до нього з часом. Але якщо він піде шукати любов на проекті, то обіцяє зробити те, чого не робив жоден Холостяк до нього.

«Це буде дійсно насичено і цікаво. Головне – розкрити кожну дівчину, щоб вони не грали, а «були», тоді все буде щиро і по-справжньому», – інтригує Богдан.

Нагадаємо, зовсім нещодавно прикарпатець розповів Катерині Осадчій у програмі “Світське життя” розповів, чому поїхав на конкурс краси і як став «Містером світу 2018». В Перу Богдан став першим в історії України переможцем міжнародного чоловічого конкурсу краси. Йому 29 років, народився у Києві, але потім переїхав з батьками до міста Косів, що на Прикарпатті. Займався греко-римською боротьбою, отримав звання майстра спорту, має дві освіти – художника та актора. Знімався у фільмах та серіалах, зокрема “Гвардія”, “Тіні незабутих предків”, “Крути 1918”.

Читайте також  Заберіть дітей від екрану: що утнув Винник на сцені Х-Фактору

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.