Вивела на чисту воду: “оскаженілий” Порошенко проговорився скандальній журналістці про “список смертників-47”

Президент України Петро Порошенко на запитання шеф-редактора “Лівого берега” Соні Кошкіної про “списк смертників-47” заявив, що “це справа СБУ, сам він тут ні при чому і він список не бачив і не погоджував”.

Про це журналіст Сергій Гришин розповів в своєму Telegram-каналі, передає Корупція.Інфо

За словами Гришина, розмова відбулася 6 червня, під час привітання президентом журналістів з їх професійним святом.

“(Президент – Прим. Ред.) Включив режим” сніжинка “, я не я, дочка не моя. Причому тут шо, це все СБУ. І тут сталося дуже цікаве, президент обмовився (чи ні). Сказав приблизно таке” це тема СБУ, я взагалі ні до чого, мені цей список не показували і я його не погоджував “. Кошкіна йому сказала, що він зараз проговорився. На що він відповів жартом”, – повідомив Гришин.

Також журналіст стверджує, що Порошенко посварився з Кошкіною. “Вона йому в обличчя сказала, що він не обереться на другий термін. Чим розлютила і він почав відверто грубіянити”, – повідомив журналіст, додавши, що особисто він на зустрічі не був присутній.

Ще один учасник зустрічі також підтвердив “Страні”, що Кошкіна заявила про неможливість для Порошенка обратися на другий термін, ніж вивела його з себе.

Соня Кошкіна відмовилася коментувати дану ситуацію. “Якщо зустріч офф рекордс, значить вона не коментується”, – повідомила вона “Страні”.

Раніше “Страна” повідомляла, що “після таких спецоперацій довіру на нулі”. Як виник “розстрільний список” і чому за нього порушили справу за “Країні”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.