На Прикарпатті неповнолітній під час сварки умисно зарізав свого товариша

На розгляд до Коломийського міськрайонного суду з Прокуратури Івано-Франківської області надійшов обвинувальний акт про вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України.
Під час досудового розслідування встановлено, що 02 грудня 2017 року, підозрюваний раніше не судимий, житель селища Отинія, Коломийського району, перебуваючи біля житлового будинку в с. Угорники Коломийського району, спілкувався з потерпілим. В ході розмови між хлопцями виникла сварка під час якої вони штовхали один одного руками та шарпали одяг. Під час конфлікту потерпілий штовхнув підозрюваного і той впав на землю. Останній підвівся на ноги побіг в приміщення будинку, де на кухні взяв ніж і повернувся на вулицю. Підозрюваний реалізовуючи свій злочинний умисел, діючи умисно, підійшов до потерпілого та наніс йому один цілеспрямований удар ножем в черевну порожнину. Того ж дня, потерпілий доставлений на приймальний покій Отинійської районної лікарні, де невдовзі помер.

Вказані дії органи досудового розслідування кваліфікували за ч. 1 ст. 115 КК України, як (вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині). Відповідальність за вчинене згідно закону карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Кримінальне провадження розглядається колегіально: головуючий суддя Потятинник Ю. Р., судді – Веселов В. М. та П’ятковський В. І. На даний час обвинувачений перебуває під вартою в установі виконання покарань № 12 міста Івано-Франківськ. Підготовче судове засідання, по даному кримінальному проваженню призначено на 13.00 год 11 червня 2018 року.

Нагадаємо, в Івано-Франківську Апеляційний суд ухвалив рішення щодо скарги у справі підозрюваного у вбивстві велосипедиста.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.