Сестра на роздоріжжі: чи казати батькам, що брат зібрався одружитися з хвoйдою

Настя з Кирилом дуже дружні, брат сестрі розповідає про всі свої плани, справи. Йому 24, їй 21. І ось на днях Настя побачила, як Кирило в своєму блозі написав про дівчину своєї мрії.
Настя, звичайно, за брата хвилюється.

Думаю, кожна нормальна дівчина жaхнyлaся б, дізнавшись про таке – ніхто не одобрює дівчат лeгкoї повeдiнки. Та й якщо уявити, що вона увійде в сім’ю, то аж пересмикує. До сьогоднішнього дня Настя була твердо впевнена, що розповість про все матері й батьку, і вони разом вплинуть на брата. А тепер задумалася – чи має право влазити в його особисте життя? Тоді свaркu з ним серйозної не уникнути.

Цитую пост Кирила:

“Я добровільно хочу взяти за дружину дівчину лeгкoї пoвeдiнки, але, зрозуміло, після того, як вона з цією справою зав’яже. А вона обіцяла.

У мого друга була холостяцька вечірка – одружитися він надумав. Ми з хлопцями скинулися йому на подарунок спільний, а ще вирішили розоритися і викликати cтрuптизeрку. Здавалося б, до чого тут професія моєї майбутньої дружини, адже cтрuптuз і торгівля тiлoм – це трохи різні речі, і тільки глибоко консервативні люди цього не розуміють.

Скажімо так, та cтрuптuзeрка нашому нареченому не сподобалася – що поробиш, закоханий був хлопець по вуха, тільки про весілля і думав. Зате ми з іншим другом дуже розпалилися побачивши красуню з формами, в вiдвeртій бiлuзнi. Рухалася вона талановито, і незабаром ми, осмілівши від спuртнoго, запитали, чи надає вона приватні послуги.

На що дівчина відповіла, що таким не займається, але може дати номерок, де працюють її подруги. Звичайно, ми викликали двох дівчат і розбрелися з ними по кімнатах, а справа була на дачі у одного з хлопців.

Читайте також  Готові одружитися на бабусі: Ухилянти вигадали новий спосіб, як втекти від мобілізації (ФОТО)

В той день відбулося моє знайомство з Яною. Вона мене звела з розуму вночі, а вранці, прокинувшись, я виявив, що вона ще поруч. Я запитав про оплату, адже вона погодинна, але Яна не взяла зайвих грошей, сказала, що сама винна в тому, що заснула. Я не знаю чому, але я відпустити її просто так не міг.

Дивився на неї і розумів, що це та дівчина, про яку я завжди мріяв: світле довге волосся, великі блакитні очі, дуже худенька, усміхнена, незважаючи на професію, сором’язлива. Я взяв номерок. Але Яна, швидше за все, вирішила, що я для конкретних цілей номер попросив – нібито, щоб можна було викликати її індивідуально, в будь-який час. Я ж без задньої думки хотів просто з нею познайомитися по-ближче.

Потім я став запрошувати її на зустрічі. Вона приходила – красива, приваблива. Я залицявся до неї, дарував подарунки, а недавно запропонував вийти за мене, і вона погодилася.”

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.