Віце-президент “Прикарпаття” Олександр Дем’янчук залишає клуб

Віце-президент “Прикарпаття” Олександр Дем`янчук йде з клубу.

Про це він повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук, передає Фіртка.

“Дорогі друзі та знайомі, шановні “доброзичливці” хочу публічно повідомити, що після майже двох років надзвичайно динамічної та цікавої роботи в структурі МФК “Прикарпаття” я йду з клубу.
Щиро радий, що після чотирьох сезонів, впродовж яких на Івано-Франківщині не було професіонального футболу, зусиллями багатьох небайдужих людей він врешті-решт був відновлений. Хочу подякувати всім і кожному, хто приклався до цієї благородної мети, яку ще в 2012 році поставила перед собою Ініціативна група з відродження професіонального футболу на Прикарпатті.

Також хочу подякувати всім гравцям клубу, які впродовж цих двох сезонів виступали в складі МФК Прикарпаття, лікарям, масажистам, адміністратору, тренерському складу на чолі з Володимиром Ковалюком, президенту клубу Василю Ольшанецькому та міському голові м. Івано-Франківськ Руслану Марцінківу за те, що реалізували мрію тисяч вболівальників та спільними зусиллями повернули команду до Першої Ліги Чемпіонату України з футболу.

Також хочу висловити повагу та слова вдячності за співпрацю до працівників ПФЛ України, ФФУ та інших футбольних клубів з якими доводилося спілкуватися впродовж останніх двох років. Дякую журналістам з прикарпатських та всеукраїнських ЗМІ за якісне висвітлення виступів команди та діяльності клубу і кожному без виключення вболівальнику, який на стадіоні, вдома чи за кордоном всім серцем підтримував Команду Рідного Краю.

Щиро бажаю нашому футбольному клубу, який за цей досить короткий час знову став візитівкою Прикарпаття й надалі прогресувати у своєму розвитку, радувати глядачів яскравою та успішно грою і продовжувати розвивати соціальні проекти, які були започатковані раніше.

За останній час я дуже сильно морально і фізично виснажився, тому залишаю клуб, щоб нові людини з новими ідеями, силами та натхненням дали якісно новий поштовх для його розвитку. Проте Команда Рідного Краю на завжди залишиться у моєму серці і я вірю, що не за горами той час, коли Івано-Франківщина знову буде представлена у вищій лізі українського футболу”, – написав Дем’янчук.

Олександр Дем`янчук керував прес-службою “Прикарпаття”, яка за два роки стала однією із найкращих в лізі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.