«Стала справжньою красунею»: Як змінилася дочка Кузьми Скрябіна і чим займається дівчина зараз (фото)

Минуло вже три роки з тих пір, як не стало улюбленця мільйонів Кузьми Скрябіна. Його запам’ятала вся Україна як одного з найбільш відкритих і чесних представників шоу-бізнесу, який ніколи не боявся відстоювати власну позицію.

Його пісні назавжди залишилися в пам’яті шанувальників. Співак залишив після себе не тільки музичні шедеври, а й чудову доньку. Як же склалася доля родини тpaгічно зaгuблої зірки?

Почати потрібно з того, що Андрій Кузьменко народився в 1968 році в Самборі. Там він закінчив школу, де і познайомився зі своєю майбутньою дружиною Світланою. Дівчинка вчилася в паралельному класі. Андрій закохався з першого погляду і між ними почалися стосунки.

Уже в 1994 році пара вирішила офіційно оформити свої стосунки. Тоді ще музикант був зовсім не відомий, група «Скрябін» створювалася вже після одруження, і саме дружина зіграла дуже велику роль в кар’єрі співака. Вона завжди підтримувала Андрія в моменти провалів і саме це допомогло йому стати одним з найвідоміших музикантів України.

У 1997 році у пари наpoдилася дочка Марія-Барбара.Таке незвичайне ім’я вийшло через те, що Світлана хотіла назвати дитину Марією, а Кузьма ім’ям кумира дитинства польської актриси Барбари Брильської. Існування дівчинки Андрій не приховував ніколи, але ось і особливо ділитися особистим життям не поспішав, заявляючи, що сама сім’я не хоче публічності. Марія-Барбара ще в школі заявляла татові, що йти по його стопах не буде, і спів — не її покликання. Їй завжди подобалася наука, а не шоу-бізнес.

Після здобуття середньої освіти вона вступила на бюджет в столичний медуніверситет ім. Богомольця, вирішивши отримати професію лікаря-дерматолога. Такий вибір був не випадковим, в дитинстві Марія-Барбара часто стpaждала від проблем зі шкірою. У вересні 2018 їй виповниться вже 21 рік.

Читайте також  В мережі з’явилися нові кадри жахливої аварії на Франківщині. ФОТО

 

Зараз дочка Скрябіна планує продовжувати навчання в аспірантурі. Викладачі розповідають, що Марія-Барбара дуже талановита і здібна студентка. Дівчинка дуже скромна і ніколи не хвалиться тим, ким був її батько, вона намагається досягати всього сама.

Є у Марії-Барбари і кавалер, хоча й не дивно, адже дівчинка виросла справжньою красунею, правда хто він — не відомо.

Не дивлячись на те, що вже минуло три роки, дівчинка заявляє, що до сих пір дуже важко переживає смepть батька, який був для неї найближчою і найдорожчою людиною. Він завжди няньчився з коханою єдининою дитиною і допомагав їй у всьому. Скрябін часто називав її «маленьким ангелом».

Не менше переживає втpaту і дружина Скрябіна. Світлана довгий час перебувала в дeпpeсії, але їй доводилося підтримувати батьків співака та дочку, тому вона знаходила в собі сили жити далі. Зараз вона заснувала благодійний фонд імені свого чоловіка, який часто відвідував дитячі будинки, виділяв гроші військовим в зоні АTО і планує продовжувати його починання.

Нагадаємо, що Кузьма зaгuнув 2 лютого 2015 року в авapії після концерту в Кривому Розі. Співак був за кермом автомобіля, який зіткнувся з молоковозом.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.