Анестезіолог з Франківська пройшов стажування в одній з найкращих клінік світу

Доцент кафедри дитячих хвороб ПО ННІ ПО Семкович Ярослав пройшов стажування в Тартуській Університетській клініці.

Стажування відбулося за сприяння Відділу Міжнародного Співробітництва ЦМКЛ.

Три анестезіологи із України мали змогу пройти стажування в найбільшій Університетській клініці анестезіології та інтенсивної терапії м. Тарту, Естонія, яка входить в 1% найкращих клінік світу, інформує прес-служба ІФНМУ.

Робочий процес був розділений на три етапи: робота в операційній (а їх є 16, всі розміщені в одному операційному блоці), робота у відділенні інтенсивної терапії (три віддділення intenssive care для дорослих та одне відділення intenssive care для дітей) та один робочий день на станції екстреної медичної допомоги (більш як 60 машин ЕМД, оснащені найновітнішим обладнанням та апаратурою, одночасно перебувають в очікуванні для здійснення виїзду).

Окремо відведено час на знайомство зі структурою Клінікуму: лабораторне відділення, відділення emergency department, відділення інфекційного контролю, “трубна пошта”.

“Вражає рівень забезпечення Клінікуму найсучаснішою апаратурою, розхідними матеріалами, європейським підходом до контролю мікробної резистентності та шляхів її подолання”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.