Кожному б українцю таку пенсію: 86-Літня бабуся подарувала синові головного рятувальника Одещини позашляховик Land Cruiser

Сім’я голови Державної служби надзвичайних ситуацій в Одеській області Віктора Федорчака заробляє на протипожежних послуг, а його син їздить на елітному позашляховику, подарованому 86-річною бабусею, повідомляє Bihus.info.

Відзначається, що Федорчак до 2015 року очолював ГСЧС Кіровоградщини.

Під час керівництва Федорчака, його рідна сестра – Олександра Стасюк – стала співзасновником компанії «Пожежно-технічний захист». Фірма зареєстрована в Кіровограді і надає протипожежні послуги. Зокрема, компанія встановлює пожежну автоматику і передає тривожний сигнал в ГСЧС.

Син Віктора Федорчака – заступник начальника Слідчого управління Національної поліції в Кіровоградській області. У 2016 році слідчий подав порожню декларацію: ніякої нерухомості або транспорту не вказав, заробив лише 105 тис. грн.

При цьому слідчий користується дорогим автомобілем Land Cruiser 200, записаним на 86-річну бабусю Клавдію Бірюкову. Цю машину зафіксували на робочому місці Федорчака-молодшого – під управлінням Нацполіціі.

Через тиждень після візиту журналістів слідчий вніс зміни в декларацію і записав Land Cruiser як подарунок від Клавдії Бірюкової.

Також на Бірюкову записаний ще один Land Cruiser, яким користується батько слідчого Віктор Федорчак.

Сама ж Клавдія Бірюкова – це 86-річна бабуся, яка живе в котеджі, яким, згідно з декларацією, користується сам Віктор Федорчак. Жінка ніколи не займалася бізнесом.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.