Підозрюваного у зґвалтуванні 15-річної дівчини у Коломиї відправили під домашній арешт

У Коломийському міськрайонному суді обирали запобіжні заходи двом чоловікам, яких підозрюють у зґвалтуванні 15-річної дівчинки.

Один з них – 36-річний житель Волинської області, другий – 43-річний коломиянин.

Суд призначив 36-річному зловмиснику взяття під варту на 60 діб. А 43-річному коломиянину, у квартирі якого і стався надзвичайний випадок, призначили домашній арешт на 60 діб, повідомляє “Дзеркало медіа“.

Сторона обвинувачення вже готує апеляцію на рішення суду щодо обрання домашнього арешту як міри запобіжного заходу. У поліції наголошують на резонансі справи і обурені таким рішенням суду.

Як встановили правоохоронці, чоловіки познайомилися з 15-річною дівчиною у середмісті. Вони попросили її номер телефону, але дівчинка відмовилася. Вона тільки сказала, де навчається.

Після закінчення пар вони прийшли до неї в навчальний заклад і запросили на обід. Вона погодилася, після того запросили до квартири. Запропонували алкоголь, дівчинка не вживала. Чоловіки випили і почали над дівчиною знущатися.

Злочинців затримали на тій самій квартирі після заяви матері потерпілої.

Дівчинка отримала сильну психологічну травму, оскільки все, що відбувалося, чоловіки фільмували на відео.

Порушено декілька кримінальних справ за ч. 3 ст. 152 (зґвалтування, вчинене групою осіб, або зґвалтування неповнолітньої) і ст. 156 (розбещення неповнолітніх) ККУ.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.