Маршрути без маршруток

Про Івано-Франківські маршрутки можна складати легенди. Неввічливі водії, страйки перевізників, їхнє перманентне протистояння з пенсіонерами вже стали своєрідною епопеєю нашого щодення.
У редакцію «Прикарпаття Online» останнім часом почастішали дзвінки від мешканців зі скаргами на громадський транспорт Івано-Франківська. При чому люди жаліються не стільки на водійське хамство чи телефонні розмови за кермом, скільки на те, що автобуси ввечері з’їжджають з маршрутів раніше, а зранку виїжають пізніше ніж це передбачено графіками.

Не будемо говорити про всі маршрути, а візьмемо до уваги, тільки один № 35.
І якщо у вигідний час автобуси рухаються більш-менш періодично, то у так звані «непопулярні» години: 6.00 – 7.00, 19.00 – 21.00 починаються проблеми.

“Маршрут № 35  (вул. Симоненка – пл.Європейська) час роботи 06:00 – 23:30. Виходжу на роботу в 6:30 Наскільки я розумію, до цього часу як мінімум по одному автобусу в обидві сторони має бути. Проте, до 7:15 жодного автобусу так і не було, як видно з фото в всі автобуси далі стоять на Європейській площі. Водії курять біля автобусів, виїжати на маршрут відмовляються.”, – пише франківець.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: