“Ти де прописаний?”: Лікар відмовився надавати першу допомогу після страшної ДТП хлопцю, з розбитою головою і рваними ранами

В Одесі після ДТП на вул. Розумовській лікар “швидкої допомоги” сказав до одного із постраждалих пішки йти в найближчу лікарню.

При цьому у чоловіка були серйозні травми. Дану історію розповів очевидець у групі в Facebook “Чорний список Одеса”.

За його словами, після аварії, що сталася “на дорозі лежала молода дівчина, вона дуже сильно кричала, удар припав не слабкий і їй таки серйозно дісталося, поруч стояв хлопець з розбитою головою і рваними ранами на руках”.

“Швидка допомога” приїхала швидко, однак, лікар не став надавати першу допомогу хлопцеві.

“Доктор підійшов до хлопця і запитав: “Ти де прописаний?”. Хлопець відповів що на вулиці М’ясоєдовська, на що лікар, сказав:” Добре, давай збирайся і йди в єврейську (Міська клінічна лікарня №1 – Ред.) за пропискою”, – йдеться в оповіданні.

Очевидці прийшли в замішання: “Хлопець з розбитою головою, з рук висить шкіра, в якій застрягло скло, і йти самостійно в лікарню? Ви серйозно? Там як мінімум струсу мозку і пару хороших швів на лобі і на руці…”.

Люди, які надавали допомогу, і просто перехожі почали вимагати надати хлопцеві допомогу та відвезти його до лікарні, але лікар навідріз відмовився.

Поліція теж не допомогла. У результаті, все-таки знайшлися добровльці, які відвезли хлопця в лікарню.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.