В Івано-Франківську провели чемпіонат міста із поїдання корн-догів та сидр-понгу

Центр студентських ініціатив Олександра Шевченка вперше в Івано-Франківську став співорганізатором чемпіонату міста із поїдання корн-догів.

До участі у таких змаганнях міг зголоситися кожен охочий. Завдання – з’їсти за одну хвилину якомога більше традиційної канадської закуски.

“Ми хотіли у День народження міста зробити щось небанальне. Тому вирішили провести такий чемпіонат. Як бачите, подія зацікавила сотні франківчан. До участі зголосилась надзвичайно велика кількість людей. Їх активно підтримували друзі. Загалом все пройшло весело, насичено і, звісно, ситно”, – каже керівник Центру студентських ініціатив Олександра Шевченка, укропівець Денис Бондарчук-Грита.

Виявилось, що поїдання сосисок, обсмажених у кукурудзяному борошні, – завдання не з легких. За хвилину учасники насилу долали два-три корн-доги.

“Корн-доги дуже ситні, смачні, я ледве з’їв два з половиною. До змагань не готувався, просто зголоднів, тому вирішив взяти участь. У результаті, пройшов у фінал. Тепер бережу сили для серйозної битви”, – ділиться враженнями учасник змагань, студент Андрій.

Крім поїдання корн-догів, також відбувся чемпіонат із сидр-понгу. Це гра, в якій треба потрапити м’ячиком у стакан команди-суперниці.

“Насправді тут класно, весело. Прийшли, адже це оригінальний захід, ми на такому вперше. Організатори довели, що у нас можна робити не тільки традиційні концерти, а проводити ще щось цікаве”, – кажуть франківчанки Ольга та Наталя.

За словами Дениса Бондарчука-Грити, такий захід відтепер робитимуть регулярно. Наступного разу запросять до участі й іноземних гостей з Америки та Канади. На переможців чемпіонату чекали цінні подарунки та супер-приз – вікенд у туристичному комплексі “Буковель”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.