“На мою думку, він перепив на свята…”: Мережу підірвала скандальна заява Порошенко про те, що він не любить гроші

Після того, як в інтерв’ю німецькому виданню Focus президент Петро Порошенко заявив, що не любить гроші, в Facebook з’явилося безліч постів і коментарів, в яких користувачі обговорюють цю фразу президента.

“Петро Олексійович каже, що не любить гроші. Олег Валерійович стверджує, що новина приголомшила його до сліз. І тільки Олександр Онищенко закурив осторонь, вивчаючи ці романтичні новини”, – прокоментувала телеведуча Наталя Влащенко.

Втікач екс-нардеп Олександр Онищенко, який випустив скандальну книгу про Петра Прошненко, в свою чергу припустив, що президент не зовсім усвідомлював, коли заявляв це.

“На мою думку, він перепив на свята! Самокритична людина. З гумором”, – написав Онищенко.

“Петро Олексійович заявив, що не любить гроші. Просто гроші люблять його, а він, як джентльмен, відмовити не може”, – інтерпретувала відповідь президента заступник головного редактора “Країни” Світлана Крюкова.

Відомий юрист Андрій Портнов, який раніше подав до НАБУ заяву про злочин за фактами з книги Онищенко, зазначив, що заява говорить про абсолютну неадекватність і відриві від реальності.

“Коли хтось говорить мені, – він не віддасть владу і буде триматися до останнього кінця, він не для того стільки вкрав і зробив таку кількість злочинів, щоб так просто піти, він має план фальсифікацій і воєнного стану, він щось складне придумав і заготовив, завжди згадуйте його вчорашню заяву, що він не любить гроші і бореться з олігархами.

“Заява, що свідчить про абсолютну неадекватність, відрив від реальності, позиціонуванні себе розумним над дурнями, манії величі, втрати погляду на себе з боку і відчуття міри.

Ця заява доводить, що перед нами – порожній, хворий на голову і приречений розмовляти сам з собою чоловік, який не має ніякого плану і приречений перетворитися з майже вже колишнього диктатора в потішного бродячого клоуна, про якого стає соромно згадувати в розмовах і прогнозувати його абсолютно очевидну подальшу долю”, – написав Портнов.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.