На Прикарпатті жінку з інвалідністю не пускають у власне житло

Зараз у квартирі пані Марії живе сім’я колишнього міліціонера Юрія Партики. За обіцянку довічного догляду він з дружиною мав отримати квартиру за заповітом, але, за словами брата пані Марії, обдурив неграмотну жінку і оформив договір дарування, йдеться в сюжеті НК.

nkontrol_frank_2704

Уже через два роки нові власники нерухомості про щедру дарувальницю квартири почали забувати.

“Я не можу ходити, не можу піти в місто щось собі купити, і ніхто мені не допомагає”, – скаржиться Марія Пустовар.

Зважаючи на неграмотність та неповносправність дарувальниці, договір про передачу квартири було скасовано судом. Та виселити сім’ю колишнього міліціонера зі свого житла родичі літньої жінки не можуть і досі.

У Виконавчій службі “Народному контролю” повідомили, що суд виніс ухвалу виселити з квартири Партику Дарію, натомість рішення про виселення Партики Юрія нема.

Сім’я Партик також зв’язалася з журналістами “Народного контролю” та побажала розповісти свою правду. Дарія Партика, яку нібито виселила з квартири Виконавча служба, навіть не заперечує, що свідомо не пускає власників в житло: “Якщо я їх пущу в хату, то вже нічого не зможу з неї взяти”. А ще додає, за немічною Марією Пустовар доглядала 15 років, тому на квартиру заслуговує.

Журналісти звернулися до юриста. Він підтвердив: правда на стороні Марії Пустовар, але, щоб отримати свою квартиру, людям доведеться пройти ще не один суд та заглянути до багатьох чиновницьких кабінетів.

 

Джерело: http://kurs.if.ua

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: