“Ось так проявляється патріотизм? Сором і ганьба!”: Мережа обурена поведінкою Олега Ляшка

В мережі українці ополчилися проти народного депутата, лідера Радикальної партії Олега Ляшка.

Так в Facebook політик опублікував відео, на якому виконує пісню радянського співака Мусліма Магомаєва «Синя вічність». Ляшко стоячи поруч зі своєю дружиною Росітою Сайранен фальшиво проспівав пару куплетів пісні.

Але в мережі не оцінили співочий талант головного радикала країни. Особливо користувачам мережі не сподобалося, що Ляшко співав російською мовою.

«А російською мовою не соромно співати! Ви ж українець. Може ви скажете простому українцям, у якого все в родині говорять по-українськи – чому у вас навпаки!», «Олеже, чому співаєте російською? Невже мало українських пісень? Ось так проявляється патріотизм, про який так часто говорітe. Нe вірю вам. Сором і ганьба!» – обурювалися в мережі.

Також багато коментаторів відзначали, що своєю манерою співу Ляшко нагадує їм одіозного колишнього мера Києва Леоніда Черновецького.

«Черновецький номер 2. Народу потрібні дії від влади, а не їх побут», «Не зрозумів: Ляшко косить під Льоню Космоса?», «Коли з ранку собачці нічого робити, то вона співає», – писали користувачі.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.