Сергій Притула знявся у фільмі про секс (відео)

В Україні вийшов трейлер художнього фільму «Секс і нічого особистого» із шоуменом і волонтером Сергієм Притулою. Зірковий склад фільму знайомий кожному українцю.

За сюжетом, телеведучий допомагає невпевненому в собі хлопцеві перетворитися в гарячого мачо.

«Коли кохана дівчина «виносить тобі гарбуза», мотивуючи це тим, що ти повний нездара в ліжку, – значить, щасливому життю прийшов кінець. Але головний герой комедії Сергій (не Притула) зустрічає стриптизерку Діану, яка хоче зробити з нього справжнього мачо. Щоправда, її уроки мають тільки теоретичний характер, але нудними і марними вони точно не будуть», – йдеться в описі фільму.

Відзначимо, українська комедія «Секс і нічого особистого» вийде на широкі екрани до Дня закоханих – 14 лютого 2019 року. Зйомки проходили в Празі, Києві та Львові.

Автором сценарію стали Сергій Притула і актори вар’яти-шоу: Володимир Жогло, Валентин Сергійчук, Володимир Ковцун і Віталій Тильний. Режисером картини виступила Ольга Ряшина.

У першому тизері-трейлері «Сексу і нічого особистого» Притула теж з’являється на екрані: він один з тих, хто допомагатиме головному героєві стати гарячим парубком. Лексику, до речі, головний «вар’ят» країни геть не добирає.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.