В українській маршрутці покалічили дитину

У Львові сталася надзвичайна подія: у переповненій маршрутці 8-річний хлопчик зламав руку.


Як розповіла мама дитини, хлопчика затиснуло металом в той момент, коли натовп присунув дитину до дверей, а водій в цей час відкрив двері. Хлопчик стояв біля одного з останніх сидінь та в якийсь момент голосно закричав.

“Він кричав дуже сильно, а водій не зреагував, водій не почув. Почали одразу люди кричати, кнопки виклику не було. Його просто штовхнули, і у нього рука потрапила в таке місце, де дверима її прибили – між трубою і тим проміжком, де відкриваються двері”, – розповіла мама 8-річного Марка.

Треба сказати, що відразу про перелом батьки не здогадалися – син спочатку не скаржився на біль в руці, але вранці вона опухла, а в травмпункті діагностували перелом зап’ястя і наклали гіпс.

Але не перелом і біль засмучують школяра. Його гнітить, що не зможе грати на фортепіано.

“У мене 18 травня іспит, і не раніше 16-го з мене знімуть гіпс. Треба перенести іспит, а на яке число, я ще не знаю”, – каже хлопчик.

Батьки Марка не збираються те, що трапилося пускати на самоплив і планують йти в поліцію із заявою. У підприємстві, якому належить автобус, поки розбираються в обставинах інциденту.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.