НАЗК перевірить декларацію чиновника з Прикарпаття

На своєму черговому засіданні Національне агентство з питань запобігання корупції прийняло рішення про проведення повної перевірки електронних декларацій ще 4-х осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2015 – 2017 роки. Про це повідомляє на прес-служба НАЗК.

Суб’єкти декларування, щодо яких розпочнуть перевірку:

Біляк Тетяна Василівна, начальник Головного управління Державної міграційної служби України в місті Києві, за 2015 рік (виправлена), а також за 2016 та 2017 роки (3 декларації).
Воронін Богдан Вікторович, прокурор Іллічівської місцевої прокуратури Одеської області, за 2015 та 2016 роки (2 декларації).
Телепенько Анатолій Дмитрович, суддя Броварського міськрайонного суду Київської області, за 2016 рік (1 декларація).
Чернега Роман Тарасович, Голова Державної служби України з питань праці, за 2015 та 2016 роки (2 декларації).
Проведення повних перевірок розпочинається за інформацією, яка була отримана від фізичних чи юридичних осіб, державних органів влади в листах, зверненнях чи скаргах, у яких були наведені факти про можливе відображення у декларації недостовірних відомостей, котрі стосувались конкретного суб’єкта декларування та містили фактичні дані або твердження, що можуть бути перевірені. Розпочаті перевірки декларацій триватимуть 60 календарних днів та розпочнуться наступного дня за днем прийняття цих рішень.

Роман Чернега народився у місті Галичі, Івано-Франківська область. Народний депутат України 7-го скликання. Голова Івано-Франківської обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка» (2010—2014). З 21 січня 2015 р. – голова Державної служби України з питань праці.

Виходячи з аналізу декларацій чиновника за 2015 та 2016 роки, ймовірно перевірка розпочата через відсутність задекларованих об’єктів нерухомості за фактичним місцем проживання у місті Києві.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.