“Оскарженню не підлягає”: Суд виніс остаточний вирок молодшому синові Авакова

Стало відомо про остаточне рішення Солом’янського районного суду Києва, щодо нерухомості сина Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Суддя вирішив повторно відзначити арешт майна Олександра Авакова. Людмила Кізюн, яка вела процес про розкрадання грошей під час закупівлі рюкзаків для МВС, вирішила повернути арештоване майно у вигляді 3 паркомісць і 2 квартир синові міністра.

Нагадаємо, що співробітниками НАБУ 31 жовтня минулого року був затриманий молодший син Авакова, якого підозрювали в розтраті державних коштів. У 2015 році чоловік зі своїми колегами продавав МВС України рюкзаки вартістю 555 гривень за ціною в 2900 гривень на загальну суму понад 14,5 мільйонів.

Остаточне рішення про самого Олександра суддя не винесла, поки хлопець носить електронний браслет і не має права виїжджати за кордон.

«Обрати відносно підозрюваного Олександра Авакова запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання і покласти на нього такі зобов’язання: прибувати за кожним викликом детектива, прокурора або суду, що не відлучатися з населеного пункту, в якому він зареєстрований і проживає без дозволу детектива, прокурора і суду, повідомляти слідчого прокурора про зміну місця проживання або місця роботи », – йдеться в рішенні суду.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.