За вихідні у автопригодах троє прикарпатців загинуло, а ще четверо – травмовано

Дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими трапилися у Яремчанському та Снятинському районах, а зі смертельними наслідками – у с. Крихівці Івано-Франківської міської ради та на Рожнятівщині.

Так, 21 квітня, близько 19 год.15 хв., 39-річний водій, керуючи автомобілем «Opel Astra», рухався вулицею у с. Крихівці, Івано-Франківської міської ради у напрямку с. Лисець, Тисменицького району. Не обравши безпечної швидкості руху, допустив занос автомобіля та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із міським маршрутним автобусом № 38. Внаслідок автопригоди 28-річний пасажир легковика отримав смертельні травми, а пасажир автобуса – забійну рану нижньої губи. Пізніше, внаслідок отриманих тілесних ушкоджень, в медичному закладі помер і водій автомобіля. Водій автобуса – тверезий. За цим фактом розпочато досудове розслідування (ч.2 ст. 286 ККУ).

Цього ж дня близько 19 год. 55 хв., в смт. Делятин Надвірнянського району, 22-річний мешканець Надвірнянського району, керуючи мотоциклом марки «Suzuki», рухаючись із міста Яремче до смт. Делятин, здійснюючи обгін автомобіля, не впорався із керуванням і наїхав на бордюр. Від удару і водія, і пасажира відкинуло на припаркований автомобіль «Volkswagen T4». Внаслідок чого 26-річний пасажир отримав забій та садни грудної клітки, перелом ліктьової кістки, а водій – переломи плечової кістки, кісток тазу та численні садна. Обоє потерпілі госпіталізовані у Яремчанську міську лікарню.

Ще одна автопригода зі смертельним наслідком трапилася 22 квітня, близько 18 год. 15 хв., у смт. Брошнів-Осада Рожнятівського району. Як встановлено правоохоронцями, 22-річний місцевий мешканець, керуючи автомобілем марки «Chevrolet Matiz» рухаючись з с. Крихівці в напрямку до м. Калуш, здійснив наїзд 63-річного велосипедиста, який перетинав проїзну частину дороги. В результаті отриманих тілесних ушкоджень велосипедист загинув на місці події. Водій, за результатом проведеного мед освідчення – тверезий.

Читайте також  В Івано-Франківську загорівся мікроавтобус.ФОТО

Водночас, цього ж дня у цей час автопригода з потерпілими сталася і в смт. Заболотів Снятинського району. 30-річний мешканець Коломийського району, керуючи автобусом «Liberty temsa», здійснюючи нерегулярні перевезення пасажирів по маршруту Чернівці-Коломия, не обрав безпечної швидкості руху і допустив зіткнення з автомобілем марки «Skoda Superb» під керуванням 30-річної жительки Снятинського району, яка їхала у попутному напрямку та здійснювала маневр повороту ліворуч, з головної дороги на другорядну.

В результаті ДТП 15-річна пасажирка автобуса отримала тілесні ушкодження у вигляді забою поперекового відділу хребта та забою шийного відділу хребта.
Водії тверезі.

За цими фактами розпочато та проводиться досудове слідство.

Сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її мишкою і натисніть ctrl+Enter

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.